Grup de lectures en veu alta «de mot en mot»

Cartell-Web-De-Mot-en-Mot

Grup dinamitzat per l’Ingrid Van Gerven (Filòloga i formadora en Escriptura Expressiva) i per la Núria Noguera (Educadora en un Espai Familiar de Barcelona, escriptora i autora de dos reculls de contes). Amb la participació de la Sílvia Morilla (mestra d’Educació Infantil i il·lustradora)

 

A partir d’un usuari de Viver de Bell-lloc que va expressar que volia llegir un llibre però que no en sabia, vam pensar en muntar un grup de lectures en veu alta en el qual també hi poguessin formar part persones amb dificultats lectores i amb un baix nivell de comprensió.

 

L’Ingrid i la Núria llegeixen en veu alta els contes que elles mateixes escullen. Són contes per adults escrits per dones i en català.

“De mot en mot” De paraula en paraula es va tramant una història. Es va podent entendre el que s’hi explica. Tenim en compte que els processos d’aprenentatge necessiten temps, cadascú necessita el seu ritme, i de mica en mica es van aconseguint petites fites. De paraula en paraula aconseguim fer créixer la història que cada autora ha tramat.

 

Som un grup divers que aporta riquesa a la lectura i al grup.

 

Convidem persones que puguin enriquir les sessions (provinents del món de l’art) amb altres disciplines (il·lustració, dibuix, música, teatre…) A vegades convidem alguna autora per què comparteixi amb nosaltres la sessió.

 

Estem fent les sessions presencials el 1r i 3r divendres de cada mes, de 18:30 a 20, a la Biblioteca Marc Vilalba de Cardedeu. I també es fan les sessions, en diferit a través de ràdio Cardedeu, els dimecres, cada 15 dies, a les 19.07 de la tarda, a on De Mot en Mot hi té un espai propi.