Qui Som

L’associació HI SOM es va fundar l’any 2014. És fruit de la reflexió d’un grup de persones que, immerses en la crisi estructural d’aquell moment, veiem com les feines i tot allò que s’havia aconseguit a nivell de drets humans, desapareixia.

 

L’associació té el principal objectiu de fomen­tar la inclusió de persones amb diverses capacitats o amb risc d’exclusió social i facilitar la seva integració laboral i social..

 

Compta amb un equip humà format per una junta de 10 persones que provenen de diferents camps professionals i que la majoria no tenen cap relació amb aquest món. Des d’un primer moment volíem que fos així, diversa, perquè cadascun de nosaltres pogués aportar una visió diferent del fet inclusiu, nova i més realista, perquè en un món globalitzat com el nostre i en canvi continu, cal comptar amb tothom. Perquè és aquest TOTHOM que ens enriqueix humanament, ja que ens capacita per a personalitzar, adaptar i tenir en compte l’altre.

 

Joan Manel Ferrández, Lourdes Fargas, Ignasi Blanche, Dolors Laguna, Alba Garriga, Dolors Sala, Josep Teixidó, Ramon Ballart (Tresorer), Joan Ignasi Genescà (secretari) i Núria Noguera (presidenta)

Què ens proposem i amb qui ens ho proposem.

Com a associació, volem sensibilitzar la comunitat i crear un estat d’opinió, bàsicament sobre la inclusió. És important relacionar-nos amb l’entorn més proper per desenvolupar sinèrgies i potenciar-nos amb el treball conjunt ( treball en xarxa). La nostra associació ha nascut amb l’objectiu de treballar perquè les persones més vulnerables trobin el seu lloc dins de la societat. Lluitem per un dret fonamental.

 

Treball en xarxa: Per a HI SOM és cabdal crear una xarxa entre entitats; entre associacions, fundacions i cooperatives que tinguin uns objectius semblants als nostres, que tinguin els propis usuaris o no, o entre aquestes i altres associacions que vetllen per l’oci ( cultura, esport, i activitats de lleure), o que es fan càrrec del benestar de totes les persones. Volem compartir amb elles les nostres reflexions i les nostres necessitats.

 

I actualment ens relacionem, sobretot, amb les següents entitats:

Amb quins recursos?

Voluntariat

Actualment tenim un bon grup de voluntaris i voluntàries per a les diverses activitats.

Col·laboradors

persones individuals que han aportat la seva experiència i el seu temps en moments puntuals i en les activitat de l’associació.

Persones Associades

Per ara, tenim algunes persones sòcies que aporten una quantitat mínima de 20 € a l’any o que poden aportar-nos la quantitat màxima que desitgin.

Envia’ns un correu si et vols fer sòcia o voluntària de l’Associació.

 

Totes aquestes persones tindran la possibilitat de conèixer una realitat social a on hi ha molt per fer, encara. I la oportunitat de fer comunitat per tal d’assolir els objectius pels quals treballa l’Associació.

 

També podran gaudir d’un descompte especial en els productes que s’elaboren a XÓCALA.

HI SOM rep el suport de:

L’Ajuntament de Cardedeu a través de la seva implicació en tot allò que hem necessitat.

La Diputació de Barcelona, a través de la seva política de subvencions en l’àmbit social.

Biblioteca Municipal Marc Vilalba de Cardedeu

Donacions Obra Social de la Caixa

Activitats

Totes les activitats que organitzem són per a tothom.

Passejada

Grup de Lectura

Taula Rodona

Xócala