Passejada

Cada any, des de la creació de l’associació, passegem per tal d’aconseguir una societat més justa i que inclogui a tothom, siguin quines siguin les seves condicions, les seves possibilitats. Es tracta de traçar un recorregut apte per a tothom i gaudir d’un matí caminant plegats per l’entorn proper de Cardedeu. És una activitat festiva, participativa i no competitiva, que ha comptat i/o compta amb la col·laboració d’entitats culturals del poble i de rodalies, com la Colla Gegantera, Trabucaires, circ, Os Sambeiros Do Río Congost, Núria Castells (escenògrafa), Lola Van (Joan Anton Serrano ), música en directe de Andreu Garcia i Rut Villegas (mestres del CEE Montserrat Montero) i de Roigé Canals.  http://www.roigemusic.com/

 

En la 4a Passejada, a partir d’una activitat participativa de percussió amb Som Percussió http://sompercussio.cat/ vam descobrir que l’art és una bona eina per expressar emocions, que cadascú hi pot aportar allò que sent i donar-hi forma.

 

L’any passat vam construir una peça de fusta amb diferents dibuixos, tipus mampara, que va voltant per les diferents escoles de Cardedeu, per tal de fer participar a la població jove i per aconseguir que reflexionin al voltant de la inclusió, de la diversitat i de la diferència.